Over Annemarie

Mijn naam is Annemarie Mentink

Mijn hele leven heb ik last gehad van overgewicht, het heeft me altijd in de weg gezeten. Ik heb talloze diëten geprobeerd, nooit met het gewenste resultaat, in tegendeel of ik viel niet eens af of ik kon na een aantal weken weer genieten van terugkomen kilo’s + de rente..

Twee jaar geleden was de maat voor mij helemaal vol toen ook onze oudste dochter (toen 3 jaar) te zwaar was volgens het consultatiebureau. Ik deed er al alles aan wat binnen mijn macht lag om te voorkomen dat zij zwaarder werd, maar zonder resultaat. Ik was er klaar mee, ik wilde niet dat ook zij haar hele leven door moest maken wat ik met mijn overgewicht had gedaan. Bovendien was zij de laatste tijd ook regelmatig erg moe en klaagde zij over buikpijn. Zelf had ik veel last van migraine en buikklachten, dus ik besloot maar eens aan de slag te gaan met wat zoektermen in Google.

Uiteindelijk kwam ik terecht op sites van Ralph Moorman (de Hormoonfactor) en Jesse van der Velde. Ik ging aan de slag met de informatie die ik op de sites en in hun boeken vond en haalde in korte tijd veel positieve resultaten. Mijn transformatie was begonnen!

Nu 2,5 jaar later ben ik bijna 30 kg kilo kwijt, barst ik van de energie en heb ik geen last meer van migraine en buikklachten.

Ik heb weer overal zin in!

Eind 2016 besloot ik dat ik verder wilde, verder met het coachen en verder met voeding en levensstijl. Ik ben begonnen aan de studie tot trainer Hormoonfactor en in juli 2017 behaalde ik hiervoor mijn diploma. Begin 2018 heb ik de knoop doorgehakt om mijn baan in de gehandicaptenzorg op te zeggen om mij volledig te gaan richten op het begeleiden van vrouwen volgens “de Hormoonfactor-methode” in mijn eigen praktijk aan huis.

Met de ervaringen die ik zelf heb opgedaan, de resultaten die mijn gezin en ik bereikt hebben en de kennis uit de studie wil ik ook andere mensen begeleiden en motiveren om de voor hun gewenste resultaten te bereiken! Het is mijn passie om mensen te coachen het beste uit zichzelf te halen en ik wil jou dan ook graag helpen!

♥ Annemarie