Gezond genieten kan ook!

Op dit moment geniet ik van korte vakantie in de Spaanse zon. GENIETEN met grote letters: ontspannen, lieve vriendinnen, mooi weer en lekker eten.

Ook op vakantie ben ik bewust bezig met mijn levensstijl en let ik op wat ik eet en drink. Maar ik gun mezelf ook zeker de ruimte om op vakantie te genieten van een wijntje of een ijsje. De balans tussen deze 2 maken dat het voor de Bourgondiër in mij de gezonde levensstijl goed vol te houden is en ik ook echt geniet van de “minder gezonde” die ik wel eet of drink. In de Hormoonfactor-gedachte is 80/20 een begrip, 80% volgens het boekje, maakt dat je ook 20% buiten de lijntjes kunt kleuren om een goede balans te houden en je mag hierin zelf keuzes maken die voor jou werken.

De balans zorgt ervoor dat je, ook op lange termijn, het resultaat behoudt dat voor jou belangrijk is: geen lichamelijke of hormonale klachten, een gezond lijf, energie en/of een gezond gewicht!

Enjoy Life!

liefs,

Annemarie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *