Ervaringen

 Bart Herfst: “3 maanden lang ben ik gaan werken aan mijn lifestyle met behulp van Mentink Coaching. Na 3 maanden kan ik zeggen dat ik veel meer balans heb in mijn leven. De resultaten vind ik verbijsterend! De begeleiding van Annemarie heb ik als zeer helpend ervaren. Ze is open, persoonlijk, soms confronterend en altijd motiverend. Te lang heb ik gedacht dat afvallen ging om minder eten. In het traject bij Mentink Coaching heb ik geleerd dat het niet alleen maar draait om voeding maar om een voor mij passend balans in allerlei factoren waar voeding er 1 van is. Maar ook stress, een ongezond slaap- waakritme, en voldoende ontspanning zijn factoren waar ik de afgelopen periode mee aan de slag mocht. Door de combinatie van onbalans aan te pakken heb ik nauwelijks moeite ervaren om me aan de ‘eetregels’ te houden. Ik voel me veel energieker, ik slaap veel beter, sta ’s ochtends vroeg en fit op en ik heb weer zin in de dag! Daarnaast ben ik 18kg afgevallen (Ik ben nog steeds aan het afvallen en wil nog 10kg verliezen!), en heb ik leren luisteren naar mijn lichaam (wanneer ik moe ben pak ik rust, wanneer ik voldaan ben stop ik met eten). Ik wil nooit meer terug naar mijn oude lifestyle!”


Marja Tenhagen: “Annemarie heeft mij goed geholpen en geïnspireerd met haar voedingsadviezen.

Ik at al wel gezond maar had toch weinig energie en vaak een opgeblazen gevoel.

Nadat ik de verhoudingen tussen de voedingsmiddelen had aangepast en de gluten had weggelaten kreeg ik langzamerhand meer energie en had ik geen opgeblazen buik.

Hierdoor en door de positieve coaching zat ik binnen de kortste keren beter in mijn vel. Er ontstond tijd en ruimte voor verandering en als bonus, begin ik 2019 met een nieuwe baan.

Annemarie, ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren!”


Emma Bouterse-Molenaar: “Ik ben Emma, 32 jaar getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik loop al jaren met rugklachten en heb alles al geprobeerd om er van af te komen. Ik heb het altijd aan mijn cyclus gelinkt en dacht, dit ben ik en ik moet het maar voor de rest van mijn leven accepteren. Maar ergens in mijn achterhoofd bleef het natuurlijk een onwijs oneerlijk gevoel dat je iedere dag door moet komen met pijn. Ik werd er boos, emotioneel en machteloos van. En vooral leverde het mij enorm veel stress op. Toen kwam ik Annemarie tegen en we raakte aan de praat. Ze vertelde dat ze hormooncoach was, het wekte meteen mijn interesse omdat ik van mezelf weet dat mijn hormonen mij beheersen en ik onwijs last heb van hormoonschommelingen. Maar aan de andere kant denk je natuurlijk, hoe simpel kan het zijn…… Door je voeding aan te passen, je stress te reduceren en wat bewegen gaan al je klachten weg, tuurlijk. Ik heb er wel even over moeten denken, maar de keus was snel gemaakt, ik ga dit doen! Want ik wil echt alles doen om van die rugpijn af te komen. Dus ik heb een afspraak gemaakt voor een intake en we hadden besproken om januari 2018 te starten. Een paar weken voor de eerste afspraak kreeg ik in de brievenbus een heel mooi welkomstpakketje van Annemarie. Het motiveerde meteen en ik ben er meteen zo goed al ik kon mee aan de slag gegaan. Ook moest ik voor de eerste afspraak een vragenlijst invullen zodat Annemarie zich kon voorbereiden.We zijn inmiddels 3 maanden verder en er is heel veel veranderd. Het belangrijkste is dat ik sinds 1,5 maand geen last meer heb van mijn rug. Helemaal niets meer!!! Ik kan het ook nog steeds niet geloven. Ook kwam er uit de vragenlijst dat ik echt mijn stress moest gaan reduceren omdat mijn lichaam uitgeput was. Dit gaat ook een stuk beter. En ik ben ook nog een paar kilo’s kwijt, dit was niet het belangrijkste maar is wel mooi meegenomen.

Al met al zit ik gewoon een stuk beter in mijn vel..!

Annemarie is in haar coaching erg prettig, laat je je verhaal doen, signaleert het “probleem” en denkt mee naar een oplossing. Het is voor mij vooral prettig omdat zijn zelf ook het programma heeft gevolgd en ook een druk jong gezin heeft. Je voelt je echt begrepen en gesteund!”